Weet jij wat er over je zaak via sociale media of op websites verteld wordt?

Waarschijnlijk niet want je hebt wel andere katjes te geselen. Dus wordt er ook geen antwoord op geformuleerd. En daardoor mis je de kans om iemand hartelijk te bedanken voor zijn of haar lovende woorden. En heb je ook niet de gelegenheid om die ene onterechte klacht te behandelen. Als je wil, kan ik je daarbij helpen. Samen kunnen we de reputatie van je zaak hoog houden, de klantentevredenheid verbeteren en meer klanten aantrekken.

Beoordelingen via sociale media zijn trending

Het is een feit, meer en meer consumenten nemen de tijd om een review te schrijven over de service die ze gekregen hebben of over de producten die ze gekocht hebben. Studies hebben ondertussen bewezen dat mensen bij de keuze van een handelaar zich voornamelijk baseren op de meningen van anderen die hen zijn voorgegaan.

Soms is die feedback lovend, in andere gevallen is die iets minder positief. Wat alleszins geapprecieerd wordt, is dat de zaakvoerder of de eigenaar hen een antwoordje stuurt. Dat kan een dankwoord zijn voor het compliment dat ze gegeven hebben. Of een verontschuldiging voor iets dat jammer genoeg mis gelopen is.

Door de communicatie met je klanten via sociale media uit te besteden, kan je je focussen op je zaak én trek je meer klanten aan.
Hou contact met je klanten

Mijn aanpak:

  • Je vertelt me alles over je zaak en welke stijl van communicatie je wenst te hanteren met je klanten.
  • We spreken een maandelijks tarief af gebaseerd op het aantal reviews over jouw zaak en het aantal reviewsites.
  • Ik ga aan de slag en in de aanvangsfase geef jij groen licht over wat ik schrijf vooraleer het gepubliceerd wordt.
  • Eens ik je vertrouwen gewonnen heb, werk ik zelfstandig en kan jij op beide oren slapen. Iedereen krijgt een antwoord!

Bel mij: 0491 545 514 

Of stuur een bericht naar a.dierckx@telenet.be