Hieronder een voorbeeld van een blog over een product

Telefonie evolueert constant

Hallo, is daar iemand?

Waarom een digitale telefooncentrale rendeert

Zit jij als ondernemer soms ook minutenlang te wachten tot iemand de telefoon opneemt? Of kom je bij iemand terecht die je niet kan helpen? Verwens je dan die mensen als je uiteindelijk zonder resultaat moet inhaken? Doe dat best niet, want in veel gevallen ligt de oorzaak van dit probleem niet bij de medewerkers. Waar dan wel? Ontdek het hieronder, samen met de oplossing die xxx daarvoor aanbiedt.

Gemiste kansen

Bedrijven die telefonisch gecontacteerd worden door hun klanten of prospecten houden daar meestal cijfers over bij. Onder andere het percentage gemiste oproepen is zo’n klassieker, met een maximum percentage van 5% als de gangbare norm. Op het eerste zicht lijkt dit cijfer laag, tot je er over gaat nadenken.

Als we er bijvoorbeeld van uitgaan dat er 1000 oproepen binnenkomen, en 5% daarvan verloren gaat, spreken we over 50 verloren oproepen. Dat zijn 50 opportuniteiten die in rook zijn opgegaan. Misschien zat er een groot bedrijf bij dat een order wilden plaatsen. Misschien was het een trouwe klant die een klacht wenste te uiten. Grote kans dat geen van beide terugbelt. En als ze het toch doen, zullen ze ongetwijfeld geërgerd zijn. Hoe zou je zelf zijn?

Verkeerd verbonden

Naast de gemiste calls zijn er de oproepen die bij een verkeerde medewerker terechtkomen. Door een foutieve instelling van het keuzemenu of omwille van een verkeerde configuratie. De klant moet dus doorverbonden worden naar een collega. Ook dit feit zorgt – terecht – voor wrevel bij de beller.

En dan hebben we nog het niet gehad over de impact op de werkvloer. Bij een nieuwe klant van xxx kwam dat erg duidelijk aan de oppervlakte. De medewerkers voelden zich constant gefrustreerd omdat ze in de steek gelaten werden door een niet-efficiënte telefooncentrale. En het is bekend, een tevreden medewerker is een tevreden klant.

“Afgelijnde belprocessen genereren een positieve impact op gemoedstoestand van je werknemers”

De digitale telefooncentrale, een slimme keuze

xxx zal daarom bij deze klant een (slimme) digitale telefooncentrale opzetten. Naast een efficiëntere flow van de oproepen, zal dit nog andere voordelen bieden. De klant kan namelijk zelf het platform beheren, en dit op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Bovendien krijgt hij de mogelijkheid om gepersonaliseerde boodschappen aan te maken met daarbovenop toegang tot ‘Voicemail to e-mail’ en ‘Custom IVR’. De problemen met gemiste en verdwaalde oproepen zullen snel van de baan zijn!

<CTA>Wil jij ook tevreden klanten én medewerkers? Maak dan snel een afspraak.

Title tag: Waarom een digitale telefooncentrale rendeert | xxx

Description tag: Bellen en geen gehoor vinden, een bron van frustratie voor klanten én medewerkers. Afgelijnde belprocessen, die creëer je met een digitale telefooncentrale, van xxx.

Geef een reactie